Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Πρώτο ημίχρονο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής ο αγώνας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, έχοντας 8 βαθμούς η κάθε μία. Ως εκ τούτου η σημερινή τους μονομαχία είναι ιδιαίτερα σημαντική, στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι απέναντι στον «Άγιαξ» της Ηπείρου ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων κάνει ο Ντέιβιντ Νίλσεν, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League για τους επόμενους δύο μήνες, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν προ ημερών έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 6′ Οζέγκοβιτς (Κηφισιά)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Παρράς – Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Κωνσταντακόπουλος – Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς, Κρισιούμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο – Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό.

Διαιτητής: Γκορτσίλας Βοηθοί: Στεφανής, Νίκζας 4ος: Πουλικίδης VAR: Τζήλος, Βεργέτης



Source link