Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κακοκαιρία: Στην ΕΡΤ οι δυο νεαροί που με τη βάρκα τους διέσωσαν εγκλωβισμένους – Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έζησαν


Στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Μάκη Νασιάδη, μίλησαν τα δυο νέα αγόρια από τη Γιάννουλη της Λάρισας που έχουν συγκινήσει απεγκλωβίζοντας με τη βάρκα γείτονές τους αλλά και τρία γατάκια.

Ο 29χρονος Μαρσέλο είπε ότι όταν υποψιάστηκε ότι θα έρθει νερό άρχισε να ετοιμάζει τη βάρκα. Ανέφερε ότι ήρθε στη συνέχεια η Πυροσβεστική ρώτησε τίνος η βάρκα και τους ζήτησε να βοηθήσουν όπως κι έγινε. Από την Παρασκευή, όπως είπε, κάνει δεκάωρα ενώ το βράδυ βοήθησε και κάποιους που δεν ήθελαν να βγουν. «Μπορεί να είναι 700, 800, 900 άτομα δεν γνωρίζω. Έχω βγάλει όλες τις νέες εργατικές με τον Νίκο» τόνισε.

Στην κάμερα μίλησε και ο Νίκος ο οποίος μετέφερε με τα χέρια μέσα στη βάρκα παιδιά με προβλήματα, ηλικιωμένους, ανάπηρους. «Για μας η πιο δύσκολη στιγμή ήταν χθες στις παλιές εργατικές κατοικίες που πήραμε τρεις ηλικιωμένους, αναμεσά τους και μια καρκινοπαθής που έπαθε κρίση πανικού. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο, είχε πολύ ρεύμα το νερό κι έσβησε μια φορά η μηχανή...» υπογράμμισε.

Οι δυο νεαροί δήλωσαν ότι συνεχίζουν και σήμερα να βοηθούν.





Source link