Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (3η αγωνιστική): Ντέρμπι στο “Stadio Diego Armando Maradona”


 

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (02/09) το πρόγραμμα της τρίτης “στροφής” του πρωταθλήματος της Serie A, με το ματς της Νάπολι κόντρα στη Λάτσιο να δεσπόζει.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το ιταλικό πρωτάθλημα φέτος, παρουσιάζοντας αρκετό ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα. Σήμερα (02/09) το… μενού περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις, εκ των οποίων δεσπόζει αυτή της Νάπολι με τη Λάτσιο στο “Stadio Diego Armando Maradona”.

(19:30) Μπολόνια – Κάλιαρι

Η Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε, είχε καλό ρυθμό, όμως δεν πήρε το “τρίποντο” και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους, δείχνοντας τη δυναμική της ως σύνολο. Οι “ροσομπλού” δεν θα έχουν στην αποστολή τους Σόσα, Σουμαορό, Λυκογιάννη, Φαν Χόιντονκ, Μπάροου και Ραβαλιόλι, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοφερμένοι Φρόιλερ και Σούλεμακερς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λυκογιάννης αναμένεται να “μετακομίσει” στην Τζένοα.

Από την άλλη μεριά, η Κάλιαρι γνώρισε σχετικά εύκολα στην έδρα της την ήττα με 2-0 από την Ίντερ και αναζητά επίσης την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και η αντίπαλός της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχει τεθεί ο Λαπαντούλα, ο Ρογκ, ο Παβολέτι και ο Μανκόζου.

(19:30) Ουντινέζε – Φροζινόνε

Την πρώτη της νίκη ψάχνει η Ουντινέζε, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σαλερνιτάνα και θέλει να… γευτεί τη χαρά του “τριπόντου”. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Εμπός μπήκε στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αμφίβολος ακόμη, ενώ εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Μπρένερ, Ντεουλοφέου και Εχιζίμπουε.

Η Φροζινόνε κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Αταλάντα με 2-1 την προηγούμενη “στροφή” του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο… μοτίβο. Ο κόουτς Ντι Φραντσέσκο είδε τον Τουράτι να εκτίει την ποινή του και λογικά αναμένεται να πάρει θέση βασικού στα γκολπόστ, ενώ εκτός “μάχης” είναι οι Κάλαϊ, Ματσέι, Κλίτεν, Πόι Λιρόλα, Λούλιτς, Χαουντί, Ιμπραΐμοβιτς, Μπουραμπιά και Μπορέλι.

(21:45) Αταλάντα – Μόντσα

Η ήττα από την νεοφώτιστη Φροζινόνε φέρνει προβληματισμό στις “τάξεις” της Αταλάντα, η οποία στοχεύει στο εντός έδρας ματς με τη Μόντσα για ένα εύκολο “τρίποντο”. Στα… του αγώνα, εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού παραμένει ο Χάτεμπουρ. Παράλληλα, τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ ο Τουρέ.

Μετά το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, η Μόντσα ψάχνει νέα… ευκαιρία για βαθμούς και θέλει να τους πάρει στο Ούντινε. Ο κόουτς Παλαρντίνο είδε τον Μπετέλα να μην επιστρέφει στην αποστολή, όπως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντ’ Αμπρόζιο. 

(21:45) Νάπολι – Λάτσιο

Χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, η Νάπολι επικράτησε με 2-0 της Σασουόλο στην έδρα της και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, εστιάζοντας πλέον στο σημερινό ντέρμπι. Οι “παρτενοπέι” του Ρούντι Γκαρσία, μεγάλη απώλεια θεωρείται ο Λοσάνο, ο οποίος αποχώρησε για την Αϊντχόφεν και αναζητούνται λύσεις στη θέση του. Αμφίβολος είναι ο Γκολίνι και ο Γκαετάνο, ενώ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ομάδας ο Κβαρατσκέλια.

Προβληματισμός υπάρχει στη Λάτσιο για την εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ήττες σε ισάριθμα ματς και η τελευταία ήταν κόντρα στη Τζένοα στο “Ολίμπικο”. Οι “λατσιάλι” θέλουν να αντιδράσουν άμεσα και στοχεύουν να το πραγματοποιήσουν κόντρα στους πρωταθλητές για τους πρώτους ή τον πρώτο βαθμό στη σεζόν. Στα αγωνιστικά νέα, οι πρωτευουσιάνοι δεν γνωρίζουν την κατάσταση των Πέδρο και Βεσίνο, οι οποίοι τίθενται ως αμφίβολοι.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Serie A:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Σασουόλο – Βερόνα 3-1
Ρόμα – Μίλαν 1-2

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

19:30 Μπολόνια – Κάλιαρι
19:30 Ουντινέζε – Φροζινόνε
21:45 Αταλάντα – Μόντσα
21:45 Νάπολι – Λάτσιο

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

19:30 Ίντερ – Φιορεντίνα
19:30 Τορίνο – Τζένοα
21:45 Έμπολι – Γιουβέντους
21:45 Λέτσε – Σαλερνιτάνα



Source link