Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισχυρό πλήγμα με Κράουντερ στο Μιλγουόκι και ανάγκη για άμεσο μπάλωμα




NBA



Ισχυρό πλήγμα με Κράουντερ στο Μιλγουόκι και ανάγκη για άμεσο μπάλωμα

AP PHOTO/AARON GASH

Σοβαρό πρόβλημα για τους Μιλγουόκι Μπακς, που θα παίξουν στα επόμενα 25-30 παιχνίδια χωρίς τον Τζέι Κράουντερ.

Δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία και στην preseason, όμως ο Τζέι Κράουντερ στάθηκε άτυχος νωρίς στην κανονική περίοδο. Ο έμπειρος περιφερειακός τραυματίστηκε σοβαρά στο εκτός έδρας ματς των Μπακς με τους Ορλάντο Μάτζικ, με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί την Τρίτη (14/11) σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Μπακς χάνουν για περίπου 25-30 αγώνες τον πιο ευέλικτο παίκτη του πάγκου τους, καθώς ο Κράουντερ μπορεί να παίξει από το δύο έως το τέσσερα, να μαρκάρει όλες τις θέσεις και να βοηθήσει με το περιφερειακό του σουτ. Στα πρώτα εννέα παιχνίδια σούταρε με 52% από τα 7μ.25, με τον Έιντριαν Γκρίφιν να πρέπει να βρει τώρα τρόπο για να καλύψει το κενό του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκ των έσω, είτε με τον ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, είτε με τον ρούκι Έι Τζέι Γκριν, είτε και με τους δύο.

Ο Κράουντερ έχει φέτος 8.1 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά 26.7 λεπτά, ενώ ήταν δύο φορές μέλος της αρχικής πεντάδας στην οποία μπαίνει για να καλύπτει απουσίες στο δύο, στο τρία ή στο τέσσερα. Οι Μπακς δεν έχουν αυτή τη στιγμή roster spot ανοιχτό και δεν μπορούν να αποκτήσουν free agent.



Source link