Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία (16η αγωνιστική): “Αυλαία” στη Μαδρίτη | Συνεχίζεται το Γρανάδα – Μπιλμπάο


 

Το αγωνιστικό τετραήμερο της La Liga ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (11/12) με μια αναμέτρηση δύο ομάδων που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Παράλληλα, το ματς που διεκόπη το απόγευμα της Κυριακής (10/12) αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα στη Γρανάδα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο σταμάτησε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, λόγω ενός σοβαρού ιατρικού περιστατικού ενός φιλάθλου στις εξέδρες. Εν τέλει, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο “Nuevo Los Cármenes και αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι Βάσκοι παρέμειναν στην πόλη και η La Liga έδωσε την εντολή να υπάρξει συνέχεια 24 ώρες αργότερα, με το σκορ στο

Στις 22:00, είναι προγραμματισμένος και ο μοναδικός αγώνας της Δευτέρας, ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Θέλτα στο “Campo de Fútbol de Vallecas“. Οι Μαδριλένοι με νίκη ανεβαίνουν στην 9η θέση και με 22 βαθμούς θα βρίσκονται στο -4 από την πρώτη 7άδα. Από την άλλη, οι Γαλιθιάνοι θέλουν το… τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν την 17η Κάντιθ στον πόντο.

Οι απουσίες για τους δύο προπονητές δεν είναι πολλές, ωστόσο θα μπορούσαν να αποδειχθούν σημαντικές. Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, ο Φρανσίσκο δεν υπολογίζει στον Εσπίνο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Για τους φιλοξενούμενους, το απουσιολόγιο του Ράφα Μπενίτεθ έχει τα ονόματα των τραυματιών Αϊντού και Ντομίνγκεζ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Χετάφε – Βαλένθια 1-0

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 

Αλαβές – Λας Πάλμας 0-1
Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-3
Μαγιόρκα – Σεβίλλη 1-0

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλμερία 2-1
Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1 (διεκόπη)
Κάντιθ – Οσασούνα 1-1
Μπαρτσελόνα – Χιρόνα 2-4

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της La LigaΕΔΩ.//Α.



Source link