Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η THΚ ανακαλύπτει το αύριο της κινητικότητας με το νέο LSR-05

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η THK, μια ιαπωνική μάρκα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και κατασκευή εξαρτημάτων, παρουσίασε το πρώτο πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της με την ονομασία LSR-05.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει μια σειρά νέων τεχνολογιών, όπως κινητήρες στους τροχούς και ασύρματη φόρτιση.

Το νέο αυτοκίνητο, με την ονομασία LSR-05, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή αυτοκινήτων και πρώην ανώτερο αντιπρόεδρο της Nissan, Shiro Nakamura, και είναι ένα coupe τεσσάρων θέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει ένα σύστημα τετρακίνησης το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες στους πίσω τροχούς, με τον καθένα να έχει ισχύ 93 kW, και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 22 kW στο μπροστινό μέρος.

Το LSR-05 διαθέτει επίσης ένα σύστημα που ονομάζεται «Active Level Control Suspension» (ALCS), το οποίο προσαρμόζει αυτόματα το ύψος του αυτοκινήτου ανάλογα με την ταχύτητά του. Ταυτόχρονα με την τεχνολογία «Dynamic wireless power transfer», μπορεί να μεταφέρει ενέργεια ασύρματα μεταξύ του συστήματος κίνησης για τη βελτίωση της αποδοτικότητας.

Ο Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της THK, Akihiro Teramachi, δήλωσε:

«Το LSR-05 αντιπροσωπεύει την άποψη της THK για το μέλλον της κινητικότητας. Δημιουργήσαμε αυτό το όχημα ως μια πλατφόρμα για να επιδείξουμε τόσο την αξία της καινοτομίας της THK όσο και το πώς μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των τεχνολογιών οχημάτων της επόμενης γενιάς.»

 

 



Source link