Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Porsche παρουσίασε τον νέο οδηγοκεντρικό σχεδιασμό στο εσωτερικό της νέας σειράς Panamera

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Στη νέα γενιά μοντέλων που πρόκειται να παρουσιαστεί στις 24 Νοεμβρίου 2023, το Porsche Panamera θα παρουσιάσει το κεντρικό σύστημα ελέγχου Porsche Driver Experience που επικεντρώνεται στον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H συγκεκριμένη φιλοσοφία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Taycan, προσφέροντας μια ψηφιακή οθόνη, μια ευρεία γκάμα επιλογών και ευέλικτη λειτουργία. Ένα κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η ομαδοποίηση των στοιχείων ελέγχου που σχετίζονται με την οδήγηση.

Όλες οι βασικές λειτουργίες είναι πλέον γρήγορες και ευανάγνωστες για τον οδηγό. Αυτό απλοποιεί τη λειτουργία της νέας Panamera σε όλες τις καταστάσεις οδήγησης. Η εστίαση στον οδηγό εκδηλώνεται με πολλές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, η Porsche τοποθετεί τον διακόπτη εναλλαγής για την περιήγηση μέσω των επιλογών που παρέχονται από το πίνακα οργάνων και τον διακόπτη λειτουργίας για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης στο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτόν. Αυτή η απόφαση ανοίγει χώρο στην κεντρική κονσόλα για ένα κομψό πάνελ ελέγχου του κλιματισμού που συνδυάζει επιφάνειες αφής και φυσικούς διακόπτες.

Το νέο διακοσμητικό κονσέπτ κάνει εντύπωση, εκτείνοντας από την κεντρική κονσόλα στον πίνακα ελέγχου και στις πόρτες της νέας Panamera. Για πρώτη φορά, η Porsche εξοπλίζει το μοντέλο με φωτισμό κατά μήκος ολόκληρου του πίνακα, τονίζοντας το πλάτος του οχήματος.

Όλα τα μοντέλα Panamera είναι τώρα ακόμη πιο άνετα από ποτέ χάρη στα βελτιωμένα υλικά των καθισμάτων, τα οποία αυξάνουν την άνεση με βελτιωμένη ελαστικότητα. Τα executive μοντέλα της Panamera προσφέρουν επίσης νέα ανασχεδιασμένα πίσω καθίσματα, που προσφέρουν ακόμα περισσότερη άνεση.



Source link