Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεβ’




ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ



Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεβ"

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν θα έλεγε ότι στην επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεβ στο Βελιγράδι, αν και γνωρίζει πως ο 23χρονος ψηλός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Η είδηση της επικείμενης αποδέσμευσης του Φιλίπ Πετρούσεβ από τους Σακραμέντο Κινγκς και η διαφαινόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη, δεν πέρασε απαρατήρητη στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα. Ο πρόεδρος του σερβικού κλαμπ, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε στον πρώην ψηλό της ομάδας του, μιλώντας στο podcast “Miljan’s Corner”.

Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεβ τώρα, αλλά είναι δική του απόφαση και απόφαση του μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει λάθος. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Είτε έρθει, είτε όχι, δεν θα υπάρξει θυμός”, ανέφερε ενδεικτικά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ της Σερβίας δεν δίνουν πολλές πιθανότητες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.



Source link