Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ζορίζει η αποδέσμευση Πετρούσεβ, 6-8 εβδομάδες έξω ο Άλεξ Λεν




NBA



Σακραμέντο Κινγκς: Ζορίζει η αποδέσμευση Πετρούσεβ, 6-8 εβδομάδες έξω ο Άλεξ Λεν

AP PHOTO/AARON FAVILA

Τις υπηρεσίες του Άλεξ Λεν θα στερηθούν για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες οι Σακραμέντο Κινγκς. Αυτή η εξέλιξη δυσκολεύει την άμεση αποδέσμευση του Φιλίπ Πετρούσεβ, αφού εκτός δράσης παραμένει για την ώρα και ο Τρέι Λάιλς.

Την περίπτωση του Φιλίπ Πετρούσεβ εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στην αγορά για προσθήση τόσο ενός ψηλού, όσο και ενός περιφερειακού. Ο Σέρβος δεν βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του Μάικ Μπράουν, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα μάλλον δύσκολα θα αποδεσμευτεί άμεσα από τους Σακραμέντο Κινγκς, μιας και ο Άλεξ Λεν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.

Ο Ουκρανός σέντερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια του αγώνα των Κινγκς με τους Καβαλίερς στις 13 Νοεμβρίου. Μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε κατέστη σαφές ότι θα πρέπει να μείνει στα πιτς για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα, ο Τρέι Λάιλς συνεχίζει να αναρρώνει από το δικό του τραυματισμό στη γάμπα και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα μπορέσει να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος.

To Depth Chart των Σακραμέντο Κινγκς

  • PG: ΝτιΆρον Φοξ, Ντάβιον Μίτσελ, Τζόρνταν Φορντ
  • SG: Κέβιν Χέρτερ, Μαλίκ Μονκ, Κόλμπι Τζόουνς, Κίον Λιούις
  • SF: Χάρισον Μπαρνς, Σάσα Βεζένκοβ, Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς
  • PF: Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς
  • C: Ντομάντας Σαμπόνις, Τζαβέιλ ΜακΓκί, Άλεξ Λεν, Φιλίπ Πετρούσεβ



Source link