Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ευρωπαϊκή συνέχεια για τους “ερυθρόλευκους”


 

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζει, με ευρωπαϊκή αναμέτρηση, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τη Ζιράτ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, (12/12, 19:00).

Οι ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει την παρουσία της στο Champions League, την Τρίτη (12/12, 19:00), δίνοντας τη δεύτερη της εντός έδρας μάχη. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την  τουρκική Ζιράτ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, με του Πειραιώτες να έχουν απέναντί τους την πανίσχυρη τουρκική ομάδα, όμως θέλουν να “παλέψουν” για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Ρέντη, με στόχο την πρώτη τους νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Παίζουμε με την Ζιράτ, μια πολύ καλή ομάδα, με φανταστικούς παίκτες, τρεις διεθνείς της Τουρκίας και πολλούς ακόμα, όμως πρέπει να παλέψουμε, να επιτεθούμε. Το κλειδί για εμάς είναι η καλή δουλειά στο σερβίς, πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε ισορροπία, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα».

Γκουστάβο Μπονάτο: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, με αντίπαλο τη Ζιράτ, μια πολύ καλή, δυνατή ομάδα. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά για αυτό το ματς, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε».//M



Source link