29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ευαγ. Λιακούλη για ομόφυλα ζευγάρια: Είναι πρωτοφανές να μιλάμε με τέτοια ένταση για το ζήτημα χωρίς να έχουμε δει το νομοσχέδιο

«Είναι πρωτοφανές να συζητάμε με τέτοια ένταση για πτυχές και λεπτομέρειες για μια νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης,  την οποία όμως ακόμα δεν έχουμε δει ως επίσημο κείμενο.» Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας.

Η κ. Λιακούλη, τόνισε ότι θα καθορίσει τη στάση της, όταν δημοσιοποιηθεί το νομοσχέδιο, στη βάση των αρχών του κόμματος, ενώ συμπλήρωσε ότι την καλύπτει απόλυτα η τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος κ. Νικ. Ανδρουλάκη, για ψήφο κατά συνείδηση, χωρίς θέσπιση κομματικής πειθαρχίας, όταν δημοσιοποιηθεί το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου.

Παράλληλα, η κ. Λιακούλη εξέφρασε τον προβληματισμό της για το επίπεδο και το ύφος των αντιπαραθέσεων  που εκδηλώνονται στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και την χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Τέλος, κάλεσε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους στον πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα με θέμα τις προκλήσεις της Αυτοδιοίκησης, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας.





Source link