Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Επίθεση στο Γκάζι: Εξιτήριο πήρε 33χρονος, δύο νοσηλεύονται – Άκαρπες οι έρευνες για τον πιστολέρο σε Ελλάδα και Αλβανία


Εξιτήριο πήρε ο ένας απο τους τραυματίες της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι. Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του πιστολέρο συνεχίζονται, ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες νοσηλεύονται ακόμη, με τον αδελφό του 33χρονου να παραμένει στην Εντατική.

Μια βδομάδα μετά το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι, με τον 37χρονο πιστολέρο με το μαύρο τζίπ να πυροβολεί εν ψυχρώ στο πρόσωπο την παρέα των 3 Κρητικών, για ασήμαντο λόγο, ο ένας από τους τραυματίες επέστρεψε στο σπίτι του στα Μάλια.

Ο 28χρονος βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ ο αδελφός του, 33 ετών παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του «Γεώργιος Γεννηματάς».

Εκτός από τον αδελφό του 28χρονου, νοσηλεύεται και ο φίλος τους που δέχτηκε και εκείνος σφαίρα στο πρόσωπο και κινδυνεύει να χάσει την ακοή του.

Η Ασφάλεια, μέσα από αξιοποίηση πληροφοριών προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του 37χρονου πιστολέρο, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και ναρκωτικών.

Υπενθυμίζετι ότι ο συνοδηγός του τζίπ που συνελήφθη από τις αρχές και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης | ΕΡΤ





Source link