Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδια 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (ALPHA) στο γήπεδο της Ριζούπολης το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία.

Το εν λόγω ματς εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 κόντρα στη Γαλλία, αλλά και για τα κρίσιμα ματς του Μαρτίου, όταν θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο στα γήπεδα της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «γαλανόλευκη» στο εν λόγω ματς παρατάχθηκε με της εξής ενδεκάδα:  Ο Βλαχοδήμος  είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα βρίσκονται οι Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας.

Στο κέντρο έχουν πάρει θέση ο Μάνταλος μαζί με τον έτερο τιμωρημένο με τη Γαλλία, Κουρμπέλη, αλλά και τον Μπακασέτα, ενώ  την τριπλέτα της επίθεσης συνθέτουν οι Μασούρας, Κωνσταντέλιας και Γιακουμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιανούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Διούδης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γουτάς και ο τραυματίας Σιώπης.





Source link