Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δείπνο και… πράσινα χαμόγελα με τον Τερίμ


 

Ο Παναθηναϊκός, με πρωτοβουλία του νέου του προπονητή, προχώρησε στην οργάνωση δείπνου για την ομάδα, στην οποία ο τεχνικός του και οι παίκτες του μοίρασαν απλόχερα το θετικό κλίμα που επικρατεί.

Ο Φατίχ Τερίμ σκέφτηκε και πραγματοποίησε ένα δείπνο για όλους τους παίκτες του “τριφυλλιού” και τις οικογένειες τους, το βράδυ του Σαββάτου 30/12. Έτσι, ο Τούρκος προπονητής και οι αθλητές του έβγαλες μερικές φωτογραφίες, με τους “πράσινους” να δημοσιεύουν “story” στην πλατφόρμα του Instagram από εκείνες τος στιγμές.

Μάλιστα, διακρίνονται χαμόγελα και θετικό κλίμα, με το νέο τεχνικό να έχει όρεξη για… πλάκα και αρκετό “δέσιμο” με την οικογένεια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.//ΓΓ

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει χειραψία με τον νέο τεχνικό του “τριφυλλιού”, Φατίχ Τερίμ, μετά την ολοκλήρωση της λήψης φωτογραφιών, στο πλαίσιο του “πράσινου” δείπνου, δύο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. (Instagram: @fcpanathinaikos)

Τα… πειράγματα του Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του, κατά την διάρκεια φωτογράφησης στο δείπνο του Παναθηναϊκού, για το οποίο εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει. (Instagram: @fcpanathinaikos)



Source link