Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Για να μπει με… το δεξί ο Ολυμπιακός


 

Βρισκόμαστε και επίσημα στο 2024 και την Τρίτη (02/01, 21:15 – ΕΡΑ ΣΠΟΡ), το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ριχτεί για πρώτη φορά στη “μάχη” τη νέα χρονιά, θέλοντας να ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα.

Νέο έτος, νέα… διαβολοβδομάδα. Τι και αν οι γιορτινές μέρες φαντάζουν ακόμη πολύ κοντά, η Euroleague κάνει ντεμπούτο στο 2024 με διπλή αγωνιστική. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (02/01, 21:15 – ΕΡΑ ΣΠΟΡ), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” την Αρμάνι Μιλάνο, για το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών στην χρονιά, στην 18η αγωνιστική.

Ωστόσο, το πρώτο – χρονικά – παιχνίδι είναι εκείνο στην “Ούλκερ Σπορτς Αρένα”, όπου η Φενέρμπαχτσε θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα, στις 21:45. Αυτό θα είναι το πέμπτο “ευρωλιγκάτο” παιχνίδι του Σάρας Γιασικεβίτσιους στην άκρη του πάγκου της τουρκικής ομάδας, με τον Λιθουανό τεχνικό να υπολογίζει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά στη πρωτοχρονιάτικη προπόνηση.

Στις 20:00, η Ζαλγκίρις θα υποδεχθεί στο Κάουνας, στη “Ζαλγκίριο Αρένα”, την Άλμπα. Αυτό αναμένεται να είναι το πρώτο παιχνίδι του Αντρέα Τρινκιέρι με τη λιθουανική ομάδα, πραγματοποιώντας έτσι την επιστροφή του στη Euroleague. Σχεδόν μία ώρα αργότερα, στις 21:05, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα επαναπατριστεί στο Ισραήλ και θα αγωνιστεί ξανά στην έδρα της! Η ομάδα του Οντέντ Κάτας έχει να αγωνιστεί στη “Μενόρα Μιβτάχιμ Αρένα” από τις 5 Οκτωβρίου, όταν και νίκησε τη Παρτιζάν, με τελικό σκορ 96-81, στη αγωνιστική της Euroleague. Αυτή τη φορά, θα αναμετρηθεί με τη Μονακό, η οποία θέλει να εδραιωθεί στη κορυφαία τετράδα της βαθμολογίας.

Στις 21:15, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Αρμάνι Μιλάνι στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένει να δει αν θα αγωνιστεί ο Τόμας Γουόκαπ, για τον οποίο είναι αισιόδοξος, μιας και που το διάστρεμμα που αποκόμισε κόντρα στον Άρη, στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν είναι βαρύ. Ωστόσο, ο Ετόρε Μεσίνα έχει να αγχώνεται για πολλά περισσότερα πράγματα από ό,τι έχει ο Έλληνας τεχνικός, αφού η Ολίμπια δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Λο, Μίροτιτς, Σιλντς και Ρίτσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Φλακαντόρι. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι στην θέση της βαθμολογίας, έχοντας το ρεκόρ των 9-8, ενώ οι Μιλανέζοι είναι στην 13η, με 7-10.

Τελευταία αναμέτρησης για το… ποδαρικό της χρονιάς, είναι εκείνη στο Βελιγράδι, στις 21:45, όπου η Παρτιζάν θα υποδεχθεί τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στην θέση, με ρεκόρ 9-8, όπως και οι Πειραιώτες, ενώ εκείνη του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στην 18η και τελευταία, με 2-15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τρίτη 02/01

19:45 Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Άλμπα Βερολίνου
21:05 Μακάμπι Τελ-Αβίβ – Μονακό
21:15 Ολυμπιακός – Μιλάνο
21:45 Παρτιζάν – Βιλερμπάν

Τετάρτη 03/01

20:30 Βαλένθια – Αναντολού Εφές
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Μπάγερν
21:30 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός
22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Euroleague ΕΔΩ!//ΓΚ



Source link