Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βράβευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιία

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βραβεύτηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου για την υποβολή μελέτης, που κρίθηκε άριστη, με βαθμό 95%, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Βράβευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιίαΒράβευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιία

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο των εργασιών της 14ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε μαζί με άλλους έξι δήμους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη βράβευση που αφορά στην πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στη Δράση 4.3.4. για τη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022, για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές Κοινότητες Λεπτοκαρυάς, Παντελεήμονα και Σκοτίνας, ύψους 1.000.000 ευρώ, που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο.

Βράβευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιίαΒράβευση του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποβολή άριστης μελέτης για αγροτική οδοποιία

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος παρέλαβε το βραβείο από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση. Ο κ. Γερολιόλιος ευχαρίστησε το Υπουργείο για την τιμητική αυτή διάκριση, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για την “επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από όλους, υπηρεσίες και αιρετούς του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Για μας αυτό αποτελεί εφαλτήριο για επόμενες δράσεις και πιο πολλές χρηματοδοτήσεις. Συνεχίζουμε και στη νέα δημοτική περίοδο, με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να κατακτήσουμε ψηλότερους στόχους“.





Source link