Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βουρκωμένος αποχώρησε ο Γιάννης Χατζίνας από τον μαγειρικό διαγωνισμό


Στον τάκο του MasterChef βρέθηκαν ο Γιώργος Πορφύρης, η Γιώτα Λιοσπερίτη και ο Γιάννης Χατζίνας από την κόκκινη ομάδα, η οποία ηττήθηκε στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία.

Οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού τον πεπειραμένο chef Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος παρουσίασε ένα πιάτο αντιγραφής που απαιτούσε μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν όσο περισσότερο να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef. Για έναν ή μία, όμως, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που θα μαγείρευε στην κουζίνα του ριάλιτι του STAR. Αμέσως μετά την δοκιμή των τριών πιάτων, λοιπόν οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε και αυτό δεν ήταν άλλο από… Γιάννης Χατζίνας ο οποίος και είχε αρκετά λάθη στο πιάτο του.

«Παίξαμε και χάσαμε. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά. Είναι ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να γυρίσω και να κοιτάξω στον εξώστη γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ» τόνισε, μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef βουρκωμένος κατά την αποχώρηση του έχοντας πλημμυρίσει θλίψη τον εξώστη και τους καλούς του φίλους.



Source link