Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0 (Πρώτο ημίχρονο) – Zougla

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με… θύτη τη Μακάμπι Χάιφα, που σήμανε τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη, θέλουν τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Ίλιτς, προκειμένου να επανέλθουν στην κορυφή, στην οποία κάθεται εδώ και λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ, μετά την επιβλητική του νίκη (4-1) επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει παραταχθεί στο σημερινό ματς με πολλές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός είναι ο Βέρμπιτς, λόγω ίωσης, ο Μλαντένοβιτς που εκτίει την τιμωρία του λόγω καρτών, οι Φίλιπ Τζούριτσιτς, Χόρτντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, λόγω τραυματισμών, καθώς και οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Άνταμ Τσέριν.

Οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός της τελικής αποστολής, ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο μηριαίο μυ κι ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το τριφύλλι, προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά, Έντερ, Ρομπάιγ, Βέργος και Βαλένσια.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Βιλένα, Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης και Μαντσίνι.



Source link