Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες κρατούμενοι


 

Την πύλη της εξόδου των φυλακών αναμένεται να περάσουν άμεσα 20 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι προφυλακίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο μετά τα επεισόδια έξω από το ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεκτές έγιναν οι αιτήσεις αποφυλάκισης 20 εκ των 105 κατηγορούμενων Κροατών για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αφορμή την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιμάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Σε αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης των Κορατών κατηγορουμένων, οι Ανακριτικές Αρχές όρισαν την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα, με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων. Παράλληλα, ορίστηκε και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ για κάθε κατηγορούμενο. Συνολικά, αιτήσεις για την άρση της προσωρινής κράτησης έχουν υποβάλλει 95 Κροάτες κατηγορούμενοι. Έτσι, εντός της ημέρας αναμένεται να κριθούν και άλλες αιτήσεις.

Πριν από λίγες ημέρες όλοι οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν συμπληρωματικά στους ανακριτές, καθώς τους αποδόθηκε η επιπλέον κατηγορία της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο αρνούνται.//ΓΘ



Source link