Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Αν μια ομάδα έπρεπε να σκοράρει αυτή ήταν η δική μας’




ΑΡΗΣ



Ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια του αγώνα Άρης - ΑΕΚ
Ο Άκης Μάντζιος στη διάρκεια του αγώνα Άρης – ΑΕΚ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως ο Άρης ήταν καλύτερος και έπρεπε να σκοράρει στην OPAP Arena.

Ο Άκης Μάντζιος στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως ο Άρης ήταν καλύτερος και έπρεπε να σκοράρει στην OPAP Arena.

Για το αν ο Άρης αποκτά προβάδισμα πρόκρισης με το σημερινό αποτέλεσμα:

“Δεν μπορούμε να πούμε πως αποκτήσαμε προβάδισμα πρόκρισης. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Η έδρα χάνει τη δύναμή της λογω της μη παρουσίας του κόσμου με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει σήμερα αυτή ήταν η δική μας στην ευκαιρία του Μορόν. Τα πάντα είναι ανοικτά, θα κριθούν όλα στην έδρα μας και θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για τον τραυματισμό του Ζιλ Εμβοντό:

“Είναι απώλεια αυτή του Ζιλ γιατί κάνουμε προσπάθεια να γυρίσουν παίκτες και να είμαστε όλοι μαζί και κάθε απώλεια είναι σημαντική. Είναι στενάχωρο γιατί έλειπε τρεις μήνες επέστρεψε σε καλό επίπεδο και θα μας λείψει στη συνέχεια”.

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη σχολιάζουν τα σπουδαία ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.



Source link