Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-1 (Πρώτο ημίχρονο) – Zougla

Η ΑΕΚ υποδέχεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) τον Πανσερραϊκό στην OPAP Arena, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Αυτό είναι το πρώτο ματς για τους νταμπλούχους στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό αναβλήθηκε, λόγω του επαναληπτικού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε  εκτεταμένο rotation προχώρησε σε αυτό το παιχνίδι ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς απέναντι στην Αντβέρπ, στην οποία θα κριθεί το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος έδωσε φανέλα βασικού στον Χρυσόπουλο, ο οποίος κάνει απόψε το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Mε γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός, αιφνιδιάζοντας την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, με τον Πηλέας να κάνει τη σέντρα, βρίσκοντας τον Άλεξιτς, που με εξαιρετική κεφαλιά στην κίνηση νίκησε τον Αθανασιάδη.

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-1

Γκολ: 1′ Άλεξιτς (Πανσερραϊκός)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Χρυσόπουλος, Μοχαμάντι – Γαλανόπουλος, Ελίασον, Πισάρο, Γιόνσον – Μάνταλος, Φαν Βέερτ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Πηλέας, Τόμας, Άλεξιτς.



Source link