29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας

Ολοκληρώθηκε η εκπόνηση της μελέτης ανάπλασης της πλατείας Καλυβίων Κοκκινοπηλού του Δήμου Ελασσόνας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας σε συνάντηση που είχε με τους τοπικούς δημοτικούς συμβούλους Αθ. Γεροφωκά, Βιβή Γκουγκούλη-Νάνου και Θωμά Κωσταφάκα, και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κοκκινοπηλού-Καλυβίων κ. Άλκη Παλάγκα.

Έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Καλυβίων του Δήμου ΕλασσόναςΈτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε αρχικά τους νέους δημοτικούς συμβούλους και τον νέο πρόεδρο της κοινότητας για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προκειμένου να ανατεθεί η μελέτη στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΕΝΟΛ ΑΕ, και να παραδοθούν τα αρχιτεκτονικά σχέδια και οι επιμέρους μελέτες, ενώ στη συνέχεια τους διαβεβαίωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κατατεθεί η μελέτη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης αναπλάσεων του Πράσινου Ταμείου και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο 2023-2024».

Η μελέτη έχει τίτλο  «Ανάπλαση πλατείας Καλυβίων ΤΚ Κοκκινοπηλού» και έχει προϋπολογισμό 395.500,00 €.





Source link