29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ένταση μεταξύ Τζάκρη και Παφίλη: «Το ΚΚΕ δεκανίκι της ΝΔ» – «Δεκανίκι της κυβέρνησης είστε εσείς»

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ της γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρας Τζάκρη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για τη δρομολόγηση της πρότασης του Κομμουνιστικού Κόμματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Θεοδώρα Τζάκρη φέρεται να αποκάλεσε το ΚΚΕ «δεκανίκι της κυβέρνησης» και απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ τόνισε πως «δεκανίκι της κυβέρνησης είστε εσείς που ψηφίσατε τόσα νομοσχέδια της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο. Φοβάστε μη βγουν και δικές σας ευθύνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έντασης παρενέβη και η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας στον Θανάση Παφίλη πως «καλά μην κάνετε έτσι. Δεν σας είπε και 5η φάλαγγα», αναφερόμενη προφανώς στην εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ανέφερε τη φράση «5η φάλαγγα».

Υπενθυμίζεται ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντιτίθενται στο ΚΚΕ για την κατάθεση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, καθώς, υποστηρίζουν, ότι διαχέονται οι ευθύνες με όσα αυτή περιλαμβάνει καθώς στην πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος προσδιορίζονται οι ευθύνες από το 1997. Επιπλέον, όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης την πρόταση του ΚΚΕ αναμένεται να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link