Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσιτσιπάς: «Είμαστε εδώ για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι»


 

Σύσσωμη η ελληνική αποστολή, με εξαίρεση τη Μαρία Σάκκαρη που καθυστέρησε η πτήση της, βρέθηκε την Παρασκευή (29/12) στην Ken Rosewall Arena για την επίσημη συνέντευξη Τύπου ενόψει του United Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για την επικείμενη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αυστραλία. Όπως είναι φυσικό, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων, που -όπως πάντα- αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών”.

«Το United Cup είναι μια από τις συναρπαστικότερες διοργανώσεις που έχουμε στο τένις και το να μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου δεν είναι κάτι συχνό. Είμαστε εδώ για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Φτάσαμε πολύ κοντά πέρυσι, αγωνιζόμενοι στα ημιτελικά και είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε ενωμένοι και να δουλέψουμε μαζί, όπως και πέρυσι» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρισκόταν στο πάνελ μαζί με τον αδερφό του Πέτρο και τους Στέφανο Σακελλαρίδη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

«Ίδιοι Έλληνες, διαφορετική πόλη», είπε για την υποδοχή των Ελλήνων της Αυστραλίας.

«Έχουμε σπουδαία σχέση μαζί τους και μας παρέχουν σημαντική στήριξη κάθε φορά που είμαστε στην Αυστραλία. Το είδαμε στη Μελβούρνη, ακόμα και στο Μπρισμπέιν και τώρα στο Σίδνεϊ. Ανεξάρτητα το ποιος αγωνίζεται, η στήριξη είναι ίδια. Η στήριξη είναι έντονη σε κάθε περίπτωση και για εμάς σημαίνει πολλά. Μας δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα».

 

Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο United Cup:

Τρίτη 02 Ιανουαρίου

Ελλάδα – Χιλή (B’ Όμιλος)

01:30* Μαρία Σάκκαρη – Ντανιέλα Σέγκουελ
03:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Τζάρι
05:00 Αγώνας διπλό μεικτό

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου

Ελλάδα – Καναδάς

08:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ
10:00 Μαρία Σάκκαρη – Λέιλα Φερνάντεζ
12:00 Αγώνας διπλό μεικτό

*Ώρα Ελλάδος.//Α.



Source link