Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τραγωδία στον Βόλο: Πώς έγινε το δυστύχημα με το βρέφος που παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (4/11), όταν ένα ηλικιωμένος κρατούσε το 4 μηνών εγγόνι του, καθώς περνούσε τον δρόμο και παρασύρθηκαν από μια μηχανή που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο 54χρονος προσπάθησε να περάσει τον δρόμο στη διασταύρωση των οδών Ιάσωνος και Αντωνοπούλου στο κέντρο του Βόλου, χωρίς να διασχίζει διάβαση πεζών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται ότι όταν μεταφέρθηκε το βρέφος στο Αχιλλοπούλειο ήταν μελανιασμένο. Οι γιατροί προσπάθησαν πάρα πολύ, για να το σώσουν. Το διασωλήνωσαν άμεσα, όμως λίγη ώρα μετά, ξεψύχησε.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών και το πρωί της Κυριακής (5/11) έλαβε εξιτήριο.

Στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ.:

«Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου».



Source link