28 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τρίκαλα: Όλα έτοιμα για τον Μύλο των Ξωτικών

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά για τα πιο όμορφα, τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ,  διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων αντάξιο της διοργάνωσης, που επί 12 διοργανώσεις αγκαλιάζει κάθε παιδί, μικρό ή… μεγάλο!

Φέτος, οι σχεδόν 100 εκδηλώσεις για κάθε από τις 45 ημέρες λειτουργίας, ημέρα, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην κεντρική σκηνή του Μύλου, καλύπτουν όλο το καλλιτεχνικό φάσμα. Από τις 24 Νοεμβρίου 2023 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024, ο μικρός πρίγκηπας, ο Αγιος Βασίλης, τα Ξωτικά έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει δρώμενα , θεατρικές παραστάσεις, μαριονέττες, θέατρο σκιών και μουσικές συναυλίες. Ενώ στο πάρκο, αγαπημένοι ήρωες – μασκότ, ξυλοπόδαροι,  και ζογκλέρ χαρίζουν γέλιο και χαρά στους επισκέπτες και τις επισκέπτριες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εντάσσεται η 10η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση σε συνεργασία με την Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, που θα διεξαχθεί Σάββατο 09 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή 18 χορωδιών από όλη την Ελλάδα χαρίζοντας όμορφες μελωδίες και τραγούδια

 Ο Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί στις «Γιορτές Παράδοσης»  το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πάνω από 40 συλλόγους που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και έθιμα από διάφορα μέρη της Ελλάδας

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, αφού και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων έχει ετοιμάσει πρόσθετες εκδηλώσεις στην πόλη, με πολλές εκπλήξεις.
Ολες οι εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του Μϋλου των Ξτωικών www.milosxotikon.gr, ενώ στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr) σταδιακά προστίθενται οι εκδηλώσεις στην πόλη.





Source link