Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δίνουν αίμα Βολιώτες- Συνδράμουν Ψυχολόγοι από το Αχιλλοπούλειο

Date:

Screenshot-2021-12-03-at-15-21-22-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΒΟΛΟΥ-1024x480-jpg-Εικόνα-WEBP-1024-×-480-εικονοστοιχεία-1280x720

Πολλοί είναι οι Βολιώτες που έσπευσαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους τραυματίες νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνει έτσι ότι ήδη το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου είχε στείλει μονάδες αίματος στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας. «Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί» επισήμανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιωάννης Ντόκος, ερωτηθείς σχετικά από την ΕΡΤ Βόλου.

Επιπλέον ανέφερε, ότι ζητήθηκαν και ψυχολόγοι οι οποίοι αναμένεται να φύγουν αύριο για τα Νοσοκομεία της Λάρισας να συνδράμουν τόσο σε νοσηλευόμενους όσο και σε συγγενείς τους.

www.ertnews.gr



Source link

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πελαργός από την Πολωνία εντοπίστηκε τραυματισμένος στον Έβρο

Ένας νεαρός πελαργός που είχε δακτυλιωθεί τον Ιούνιο 2025...

Κολομβία: Σε πάνω από 9,5 δισεκ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές από τον φονικό σεισμό

Ο ισχυρός σεισμός που σκότωσε 289 ανθρώπους στη δυτική...

Nia Vardalos: Κάνει διακοπές στην Αντίπαρο με τον Έλληνα σύντροφό της, Σπύρο Κατσαγάνη

Η Nia Vardalos αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, την...