Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ για αντι-Καμπεγκέλε ο Στόουν


 

Μετά την αποχώρηση του Καναδού σέντερ της, οι άνθρωποι της “ένωσης” ψάχνουν την καταλληλότερη επιλογή για να δέσει το παζλ της ομάδας του Ζοάν Πλάθα, καθώς οι υποχρεώσεις για την ομάδα του τρέχουν και χρόνος δεν υπάρχει.

Το διαζύγιο με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε επισημοποιήθηκε το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου, με τον πρώην αθλητή της ΑΕΚ να υπογράφει επίσημα στην Βενέτσια. Οι άνθρωποι της “ένωσης” έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λύσουν το γρίφο στην θέση των ψηλών. Το κενό που μένει από την αποχώρηση του Καναδού είναι εμφανές με την ομάδα του “δικεφάλου” να βγαίνει στην αγορά του εξωτερικού για να βρει την καλύτερη επιλογή. Η περίπτωση που ξεχωρίζει είναι αυτή τη του Ντάιαμοντ Στόουν, με τον Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ να φαίνεται ως η πιο ιδανική την δεδομένη στιγμή.

Ποιος είναι ο Ντάιαμοντ Στόουν;

Ο 26χρονος αθλητής είναι γεννημένος στο Μιλγουόκι, ενώ φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, κάνοντας Νιού Όρλεανς Πέλικανς να τον επιλέξουν στο νούμερο 40 του δευτέρου γύρου στο Draft του 2016. Από εκεί το ίδιο βράδυ κατέληξε στους Κλίπερς με ένα πακέτο ανταλλαγής, χωρίς να μακροημερεύει στο Λος Άντζελες. Στην συνέχεια ακολούθησαν θυγατρικές ομάδες στη G-League, με τον παίκτη να καταλήγει στην Λατινική Αμερική και την Ταϊβάν, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Δομινικανή Δημοκρατία για τη Μαρινέρος Ντε Πουέρτο Πλάτα.//ΓΡ.



Source link