Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σκορ, θέαμα και μεγάλη νίκη για την Εφές


 

Σε μια αναμέτρηση που οι επιθέσεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, η τούρκικη ομάδα επικράτησε της Παρτιζάν με 100-94 και έφτασε στο 5-5, δείχνοντας το επιθετικό ρεπερτόριο του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ήταν κομβικός για το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Euroleague, η Εφές φιλοξένησε την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ολίμπια Μιλάνου στη Ιταλία. Με την έναρξη του αγώνα η Παρτιζάν μπήκε δυνατά προσπαθώντας να βρει πόντους στον αιφνιδιασμό, με τους παίκτες του Τσαν να κάνουν το δικό τους ξέσπασμα, ανατρέποντας μια διαφορά έξι πόντων και έχοντας τα ηνία μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου, με το σκορ να κλείνει στο 22-22.

Στην δεύτερη περίοδο ο ρυθμός των Σέρβων έπεσε, με τη Εφές να εκμεταλλεύεται τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Λάρκιν να οδηγεί την ομάδα του σε εύκολους πόντους, με οργάνωση και εκτέλεση. Η ισοπαλία έσπασε με τους Τούρκους να φτιάχνουν μια διαφορά για να πάνε στα αποδυτήρια με πέντε πόντους προβάδισμα (44-39), χτίζοντας τις βάσεις αλλά χωρίς να έχουν κάποιο ουσιαστικό προβάδισμα, λόγω του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν περισσότερες επιλογές, με τον Φρανκ Καμίνσκι να είναι σε εξαιρετική βραδιά, βγάζοντας άμυνες χωρίς να αφήσει την επίθεση, πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο παράγοντας Χ για την ομάδα του, με τους Σέρβους να έχουν το καλύτερο τους διάστημα στην τρίτη περίοδο, με την διαφορά να κλείνει στους 10 πόντους με 64-74, με την Παρτιζάν να έχει άρτια περίοδο αμυντικά και επιθετικά.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την διαφορά, με τρομερή δυσκολία με την Εφές να κυνηγάει για την ανατροπή. Η Παρτιζάν τις έλειψε η ενέργεια, με τους Τούρκους να είναι καλύτεροι στα σημεία. Η ομάδα του Τσαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και συγκεκριμένα ο Λάρκιν ήταν αυτός που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, καθώς δεν ήταν σίγουρο αν θα αγωνιστεί. Με 25 πόντους και οκτώ ριμπάουντ ήταν αυτός που οδήγησε την Εφές στην πέμπτη της νίκη στη σεζόν με 100-94 και την ομάδα του Ομπράντοβιτς να έχει μια νίκη εκτός έδρας με την Βιλερμπάν στις 12 Οκτωβρίου.

 

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-39, 64-74, 100-94

Εφές (Τσαν): Μπομπουά, Κλάιμπερν, Τόμσον, Γουίλις, Ζίζιτς, Γκάζι, Χόλατζ, Τζόουνς, Λάρκιν, Οσμάνι, Γιλντιζλί, Γιλμάζ

Παρτιζάν (Ομπράντοβιτς): Καμπόλκο, Ντόζιερ, Καμίνσκι, Νάναλι, Πονίτκα, Άντζουσιτς, Γιάραμαζ, Κοπρίβιτσα, Λεντέι, Σμάιλαγκιτς, Βούκσεβιτς



Source link