Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ρομάνο: «Έκλεισε Φραν Ναβάρο ο Ολυμπιακός»

Προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού ο Φραν Ναβάρο, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα θα δώσει 250.000€ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, μη υποχρεωτική, που φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ – με τους «δράκους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, η σχετική δημοσίευση αναφέρει ο Ισπανός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (30/12).

Ο Ναβάρο κόστισε το προηγούμενο καλοκαίρι επτά εκατομμύρια στην πορτογαλική ομάδα αλλά δεν βρήκε θέση στα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μετρώντας ως τώρα ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές – ενώ είχε 37 σε 78 ματς με τη Ζιλ Βισέντε την προηγούμενη διετία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

γγγγ

«Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Αντρέ Χόρτα, αλλά η Μπράγκα δεν υποχωρεί»

Για προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αντρέ Χόρτα από την Μπράγκα κάνει λόγο η πορτογαλική εφημερίδα «A’ Bola» που σημειώνει ότι «λιγότερο από ένα μήνα αφότου ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιτίθεται ήδη στη χειμερινή αγορά της Πορτογαλίας.»

Όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο «ο Αντρέ Όρτα αποτελεί προτεραιότητα για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έχει ήδη καθοδηγήσει τον μέσο της Μπράγκα από το 2020 έως το 2022. Ωστόσο -σύμφωνα με την εφημερίδα μας-, η Μπράγκα δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του Αντρέ Χόρτα τον Ιανουάριο, όπως σκοπεύουν οι Έλληνες.»

Και συνεχίζει: «Ο Καρβαλιάλ υπέγραψε, στις αρχές Δεκεμβρίου, για μιάμιση σεζόν με τον ελληνικό σύλλογο και μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Ο 27χρονος μέσος διανύει την πέμπτη συνεχόμενη σεζόν του στην Μπράγκα, αλλά έχει λιγότερα λεπτά λόγω του υψηλού εσωτερικού ανταγωνισμού για μια θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας.»





Source link