Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ραντεβού με την ιστορία για τον Μίλωνα


 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται από την Κυριακή (14/01) στη Γαλλία και ετοιμάζεται για τον σπουδαιότερο αγώνα της ιστορίας της, κόντρα στη Ναντ, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση από τους “8” του CEV Cup.

Ο Μίλωνας απέχει μόλις λίγες ώρες από το τεράστιο παιχνίδι του “Salle de la Trocardière” (16/01, 21:00). Τα 3.600 εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και οι Γάλλοι ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα, στο “Κ.Γ. Κροίσος Πέρσης“.

Ο Σάκης Ψάρρας και οι παίκτες του γνωρίζουν πως θα δώσουν τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν απέναντι στη γαλλική ομάδα. Πάντως, η Ναντ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Τουρ με σκορ 3-0 (25-23, 25-21, 25-23) για την 16η αγωνιστική της Ligue A. Μάλιστα απουσίασε ο προπονητής Ούμπερτ Ενό ο οποίος είχε την περιπέτεια με την υγεία του στην Ελλάδα και επέστρεψε στη χώρα του την Κυριακή (14/01).

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να περάσει στην προημιτελική φάση. Ωστόσο, ακόμα κι αν ηττηθεί με 3-2, θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στο “χρυσό σετ”, που έχει τη μορφή τάι μπρέικ. Αντιθέτως, ήττα με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) θα οδηγήσει στον αποκλεισμό. Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού αναμένεται να διασταυρωθεί με έναν από τους τρίτους των ομίλων του CEV Champions League.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, αλλά και ο βασικός λίμπερο της ομάδας, Άρης Χανδινός, μίλησαν αποκλειστικά στο ertsports.gr, λίγες ώρες πριν το πρώτο σερβίς του αγώνα.//Α.



Source link