Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ρίκο: «Ζύγιζα 92 κιλά και ξύπνησα 73»

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή μίλησε ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος πέρασε 22 ημέρες σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο, μετά την πτώση του από άλογο στις 28 Μαΐου, στη Σεβίλλη.

«Ζύγισα 92 κιλά και ξύπνησα μόνο 73. Τώρα έχω επιστρέψει στα 88 κιλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάστασή του εκείνη τη στιγμή φαινόταν απελπιστική. Η οικογένειά του και οι σύντροφοί του ήταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο: «Είμαι ακόμα ο ίδιος», εξήγησε ο Ρίκο στο ισπανικό ραδιόφωνο Cadena Cope.

«Στο τέλος, είμαι αυτός που υπέφερε λιγότερο. Η οικογένειά μου ερχόταν να με επισκέπτεται κάθε μέρα αλλά δεν λάμβανε καμία απάντηση. Βρήκαν ένα άτομο να κοιμάται. Δεν συνειδητοποίησα τον απόηχο της ιστορίας μου και ο τρόπος σκέψης μου δεν έχει αλλάξει», εξήγησε.

Η ανάρρωσή του ήταν εντυπωσιακή, χωρίς σωματικές ή ψυχικές συνέπειες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας νοσηλεύτηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα περισσότερη άδεια από τους γιατρούς γιατί νιώθω καλά», πρόσθεσε. «Θέλω να επιστρέψω στις συνήθειές μου και να νιώσω ποδοσφαιριστής».

«Αλλά η επιστροφή στο παιχνίδι δεν είναι στο χέρι μου», διευκρινίζει. «Αν μπορούσα να αποφασίσω, θα προσπαθούσα ήδη. Λαμβάνω εντολές χωρίς συζήτηση από τους γιατρούς που είναι οι υπεύθυνοι και που μου έσωσαν τη ζωή».



Source link