Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ρέντης: Σήμερα στην ανακρίτρια ο 18χρονος

Κορυφώνονται οι εξελίξεις για τα επεισόδια στον Ρέντη, από την περασμένη Πέμπτη με τον 18χρονο να οδηγείται και σήμερα, Πέμπτη (14/12), στην ανακρίτρια.

Πυρίτιδα βρέθηκε στα χέρια του 18χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη ρίψη της φωτοβολίδας που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό Γ.Λ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα του τεστ για εντοπισμό πυρίτιδας στα δάχτυλα του 18χρονου βγήκαν θετικά, μία εξέλιξη που επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριξε ο νεαρός, δηλαδή ότι αυτός χρησιμοποίησε τη φωτοβολίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ των επεισοδίων στο Ρέντη μαζί με τον 18χρονο ήταν και ο μικρότερος αδερφός του, 16 ετών.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 16χρονος προσπάθησε να πείσει τον αδελφό του να μην πάει με τους άλλους οπαδούς, επειδή φοβόταν για τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα, την έριξε στο πόδι του αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει», είπε.

Στην τελική ευθεία για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή»

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στην τελική ευθεία, ώστε να εντοπιστεί ο «καθοδηγητής» και πυρήνας των χούλιγκανς, από τα επεισόδια στον Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας «δεν θα αργήσουν τα νέα εντάλματα σύλληψης».

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών μεγάλου συλλόγου στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα σε νεαρό συνδεσμίτη με έντονο παρελθόν σε ζητήματα οπαδικής βίας.

Επίσης, οι αστυνομικοί εξετάζουν και τα 200 ονόματα που παραδόθηκαν στον Άρειο Πάγο, με αρκετούς από αυτούς να έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για εκβιασμούς και ναρκωτικά.



Source link