Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πτώση ανεμόπτερου στα Χανιά: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε βυθισμένο – Αγωνία για τους 2 επιβαίνοντες

Tο αεροσκάφος φαίνεται να εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr. Συναγερμός σήμανε στις Αρχές νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (9/11) στο Μάλεμε καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ανεμόπτερο αγνοείται.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τον συντονισμό των ερευνών έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη. Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν τα δύο άτομα που βρίσκονταν στο ανεμόπτερο. Στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μικρό αεροσκάφος ξεκίνησε από την Κωπαΐδα, ενώ στον προορισμό του προς τα Χανιά φαίνεται να υπήρξαν ενδιάμεσες στάσεις.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Πηγή: Neakriti.gr, parakritika.gr



Source link