Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προφυλακίστηκαν οι 10 εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι 10 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο εμπλέκονται και δύο λιμενικοί.

Οι λιμενικοί που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μαζί με τρεις έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού και άλλους 8 συνεργούς, άνδρες και γυναίκες, είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση λήφθηκε έπειτα από πολύωρη διαδικασία. Επίσης  δόθηκαν νέα στοιχεία για τη δράση  των λιμενικών που εμπλέκονται στην σπείρα.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη καταγγελία για τη δράση τους έγινε στις 19 Οκτωβρίου όταν άγνωστος άντρας έδωσε την πληροφορία στις Αρχές για τη δράση ενός λιμενικού στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά ότι εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 10 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, παράβαση καθήκοντος, υπεξαίρεση, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 3 ατόμων, έγκλειστων σε καταστήματα κράτησης.

Διαβάστε επίσης: Στον ανακριτή οι Λιμενικοί της κοκαΐνης

Διαβάστε εδώ τους διαλόγους του αξιωματικού του Λιμενικού Δ.Μ. που προσπαθούσε να δικαιολογήσει το καινούργιο του αυτοκίνητο 

Αξιωματικοί του λιμενικού σε σπείρα ναρκωτικών: Η «θεία», ο «ανιψιός» και ο «φαφούτης»

 



Source link