Στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ενδεχόμενο τηλεμαχίας μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και του Α. Τσίπρα, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύουν σε πηχυαίους τίτλους την τηλεμαχία Μητσοτάκη-Τσίπρα με σκοπό να συντηρήσουν τον τοξικό πολιτικό διάλογο, τον οποίον, εξάλλου, με συνέπεια υπηρέτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και νομίζοντας πως έτσι ευνοούν την προσωπική πολιτική τους διάσωση.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα θυσιαστεί το δικαίωμα των πολιτών να ακούσουν όλες τις απόψεις των κομμάτων προς χάριν επιλογών τεχνητής πόλωσης, που βλάπτουν τη χώρα και την προοπτική της».

More Stories
Π. Μαρινάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης χρωστά εξηγήσεις – Να αποσύρει την απαράδεκτη δήλωσή του για τα «εγκλήματα τιμής»
Βορίζια: Συνελήφθη ο ανιψιός του Φανούρη Καργάκη για τη βόμβα στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη
Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος για τη βόμβα στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη