Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΠΑΟΚ-Ελσίνκι: Στις 19:45 η σέντρα της αναμέτρησης – Η ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων»

Στις 19:45 (Cosmote Sport 4) θα αρχίσει στην Τούμπα ο αγώνας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ελσίνκι, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι με το σπουδαίο «διπλό» επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξασφάλισαν με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση του 7ου ομίλου, θέλουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη απέναντι στους Φινλανδούς, που είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεδομένα θα βρίσκεται στην κλήρωση των «16» της διοργάνωσης, θα παραταχθεί ξεκούραστη καθώς, λόγω της αποχής των διαιτητών, δεν πραγματοποιήθηκαν τα ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τελευταία υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» το νικηφόρο 1-0 επί του Βόλου στην Τούμπα, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ελσίνκι, από την πλευρά της, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να… σπάσει τη χειμερινή διακοπή που έχει ξεκινήσει ήδη στη Φιλανδία, έχοντας κατακτήσει το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας, έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 30/11 (το 2-2 με την Αμπερντίν) ενώ ακολούθησε ένα νικηφόρο φιλικό με τη Χάκεν (4-3) στις 7/12.

Με δύο βαθμούς, η Ελσίνκι θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεπεράσει την Αμπερντίν (που έχει 3 βαθμούς και την ίδια ώρα υποδέχεται την – αδιάφορη βαθμολογικά αλλά με πληγωμένο γόητρο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης) ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση του γκρουπ.

Το ματς θα διευθύνει ο 37χρονος Γεωργιανός διαιτητής, Γκιόργκι Κρουασβίλι.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.



Source link