28 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στις 21:30 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στις 21:30 (Cosmote Sport 1) θα αρχίσει στη Λεωφόρο ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση οι «πράσινοι» και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, ανέβασε την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα οι Πειραιώτες είχαν ακόμη μία βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, αποτέλεσμα που αύξησε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά τους από την πρώτη θέση της Super League.

Στο αποψινό ματς και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αλλαγές. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Τερίμ να δίνει φανέλα βασικού στον Κώτσιρα, τον μοναδικό παίκτη που δεν είχε παίξει επί των ημερών του έως τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών επιφύλασσε και ο Καρβαλιάλ, ο οποίος επέλεξε τον Ντόη στα στόπερ, έδωσε φανέλα βασικού στον Ρίτσαρντς, ξεκινώντας επίσης τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο στο πλευρό του Έσε στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο.



Source link