Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Στις 19:45 η σέντρα του αγώνα – Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού»

Στις 19:45 (Cosmote Sport 3) θα ξεκινήσει στη Λεωφόρο το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είναι «τελικός» όσον αφορά στην τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στους «16» του Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πράσινοι στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στον όμιλο για να σφραγίσουν την πρόκριση, ωστόσο… βολεύεται βαθμολογικά και με την ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τους Ισραηλινούς (πέραν των μόνιμων απόντων Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν) και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 37χρονος Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλβα Γκιτζένοφ και στο VAR οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ, Ιβάιλο Στογιάνοφ.

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γιεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης



Source link