Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική ο ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ

Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη (04/01) στην Καραϊβική, όπου σκοτώθηκαν ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Κρίστιαν Όλιβερ και οι δύο μικρές του κόρες μετά από αεροπορικό δυστύχημα.

Ο Κρίστιαν Όλιβερ, 51 χρονών, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κρίστιαν Κλέσπερ επέβαινε στο μικρό αεροσκάφος και ήταν μεταξύ των τεσσάρων σορών που βρέθηκαν στην Καραϊβική. Είχε πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Speed Racer», ο «Καλός Γερμανός» και «Βαλκυρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρίστιαν Όλιβερ, όπως ειπώθηκε, επέβαινε στο μικρό αεροπλάνο όταν αυτό αντιμετώπισε δυσκολίες και προσγειώθηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με την αστυνομία του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων. Μεταξύ των νεκρών ήταν και κόρες του, Madita Klepser, 10 ετών, και Annik Klepser, 12 ετών, και ο πιλότος και ιδιοκτήτης του αεροπλάνου, Robert Sachs, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μονοκινητήριο αεροπλάνο είχε μόλις απογειωθεί από την Μπέκια, ένα μικροσκοπικό νησί και μέρος του κράτους του Αγίου Βικέντιου και των Γρεναδίνων στην Καραϊβική, το μεσημέρι της Πέμπτης. Είχε προορισμό το νησιωτικό έθνος της Αγίας Λουκίας, 104 χιλιόμετρα βορειότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Όλιβερ είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με μια σκηνή στην παραλία, ευχόμενος στους φαν του «καλή χρονιά».

Ο Κρίστιαν Όλιβερ πρόσφατα συμμετείχε στην τελευταία ταινία του Indiana Jones, με τον σκηνοθέτη της τελευταίας του ταινίας, Nick Lyon, να αποτίει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων τους.

«Μιλούσαμε για την παραγωγή μιας ταινίας μαζί για χρόνια και τελικά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ που είσαι σπουδαίος συνάδελφος, ηθοποιός και φίλος». Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, έφτασε με τις κόρες του στην Καραϊβική στις 26 Δεκεμβρίου.

 



Source link