Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ο Παλαβεσίνο έχει προσφορές από την Ελλάδα’




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



River Plate's midfielder Agustin Palavecino celebrates after scoring his team´s first during a match of the local soccer tournament against Racing Club at  Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina Thursday, Nov. 25, 2021. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο
@ 2021 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον 27χρονο μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Αγκουστίν Παλαβεσίνο, με τον πρόεδρο της Σαν Λορέντζο, η οποία μάχεται επίσης για τον παίκτη, να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον από την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στενά την περίπτωση του Αγκουστίν Παλαβεσίνο, ο οποίος ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ. Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι μόνοι στη μάχη για την απόκτησή του, καθώς στο “παιχνίδι” έχει μπει και η Σαν Λορέντζο.

“Διαπραγματευόμαστε για τον Παλαβεσίνο, έχει προσφορές από την Ελλάδα” ανέφερε ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο 27χρονος κεντρικός χαφ μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “6”, “8” και “10”, είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 (έχει 128 συμμετοχές, 13 γκολ και 12 ασίστ).

Ο box to box ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα παίζοντας στην Ευρώπη (ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη και τον Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε) και στην Αργεντινή εκτιμούν ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα 2.500.000 ευρώ.



Source link