Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ο κόσμος πιστεύει ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να παίξουμε στο εξωτερικό, θέλω να τους αποδείξω ότι είναι λάθος’




ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ



Real Madrid's Jude Bellingham blows a kiss to fans as he celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, Dec. 9, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid’s Jude Bellingham blows a kiss to fans as he celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, Dec. 9, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
© 2023 JOSE BRETON/ AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ, του αναφέρθηκε στην αντίληψη που έχει το φίλαθλο κοινό για τους Άγγλους ποδοσφαιριστές του εξωτερικού.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει μια εκπληκτική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο της σκέλος, όντας ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Κάρλο Αντσελότι φέτος (αν όχι ο καλύτερος).

Ο Άγγλος μέσος μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ (UNIVERSO REAL MADRID) και το επεισόδιο που αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρθηκε στους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός μέσος δήλωσε ότι είναι λάθος η άποψη των φιλάθλων ότι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πετύχουν εκτός Αγγλίας και ότι δεν έχουν τα χαρακτηριστικά να το πετύχουν, κάτι που προσπαθεί να αποδείξει και ο ίδιος με τις εμφανίσεις του.

Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά για τους Άγγλους παίκτες. Πάντα υπήρχε αυτό το στίγμα, για τους Άγγλους που παίζουν στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο κόσμος πάντα πίστευε ότι δεν έχουμε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά γι’ αυτό, οπότε αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που προσπαθώ να αποδείξω ότι είναι λάθος“.



Source link