Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ουκρανία: Έντεκα τραυματίες από ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό

Ρωσική επίθεση με drones στην περιφέρεια της Οδησσού (νότια) είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 ανθρώπων, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας.

Μέσω Facebook, ανέφεραν πως πήραν φωτιά αυτοκίνητο και βιομηχανική εγκατάσταση, ενώ συνολικά έντεκα κτίρια υπέστησαν ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, κατά την ανακοίνωση, στην οποία δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς έγιναν οι επιθέσεις.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης περιφέρειας Οδησσού Όλεχ Κίπερ ανέφερε πως άνδρας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, στην επίθεση που δέχτηκαν την Τρίτη (12/12).

Η Ρωσία λέει πως καταρρίφθηκαν 9 drones της Ουκρανίας

Από την άλλη, ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν ανακοίνωσε πως συστήματα της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν δυο ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στην περιφέρεια της Μόσχας τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, σύμφωνα με τον οποίο δεν υπήρξαν απώλειες ούτε υλικές ζημιές.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, από την πλευρά του, μετέδωσε επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας πως καταστράφηκαν συνολικά 9 ουκρανικά drones στην περιφέρεια της Μόσχας και στη γειτονική περιφέρεια Καλούγκα.





Source link