Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Νιώθω αηδία» λέει η θετή κόρη του κομμωτή που την παρακολουθούσε με κρυφή κάμερα

Σε σοκ βρίσκονται οι πελάτισσες αλλά και η οικογένεια ενός 49χρονου κομμωτή στα Βριλήσσια, ο οποίος μετά από καταγγελία υπαλλήλου του εντοπίστηκε να έχει τοποθετήσει παρανόμως κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος αλλά και στο δωμάτιο της θετής του κόρης.

Με εμφανές το σοκ που έχει υποστεί για τη δράση του πατριού της, μίλησε η θετή κόρη του κομμωτή αναφέροντας σε δημοσιογράφους πως «το κατάλαβε η μητέρα και η αδερφή μου και βρήκαν τις κάμερες στο σπίτι μας, στο δωμάτιο που μοιραζόμαστε με την αδερφή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου, φαινόταν ότι την αγαπούσε πολύ. Και εκείνη και όλες μας είμαστε σε άθλια κατάσταση» είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Όταν το συνειδητοποιήσαμε, πάθαμε σοκ. Μαζί μας, ως πατριός ήταν στοργικός» περιγράφει.

Όπως είπε, η ίδια, η αδερφή της και η μητέρα της θέλουν να βοηθήσουν τις Αρχές »για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι θυμωμένη, είμαι λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία στο πρόσωπό του. Δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του και δεν θέλω να τον δω μπροστά μου» συγκλονίζει η νεαρή.

Τις έντεκα έφτασαν οι καταγγελίες

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 11 καταγγελίες με το πλέον σοκαριστικό ότι ανάμεσά τους είναι και η σύζυγός του καθώς και η θετή του κόρη.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες στο κατάστημά του μέσα από τις κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αθέατα σημεία, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία. Δύο από τους υπαλλήλους του, εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες τη μία στην τουαλέτα και την άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τοποθέτησε τις κάμερες, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.



Source link