Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Τζίμα η αποστολή για Κηφισιά


Ο Παναγιώτης Τζίμας τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Στάικου για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/12) με αντίπαλο την Κηφισιά στην Καισάριανη.

Η επιστροφή στη Stoiximan Super League μετά την αποχή των διαιτητών την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκει τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια των δύο ομάδων.

Αυτή τη στιγμή Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα είναι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, έναν πίσω από τον Παναιτωλικό και η νίκη είναι απαραίτητη και για τους δύο.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και το θετικό για τον Θανάση Στάικο ήταν πως είδε και τον Παναγιώτη Τζίμα να βρίσκεται στη διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά. Στα της προπόνησης οι παίκτες του Θανάση Στάικου έκαναν ρόντο, ταχύτητες, συναρμογές, καθώς και παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Ο Τζίμας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έθεσε εαυτό διαθέσιμο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία θα ταξιδέψει για την Αθήνα και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Πανάγου, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίμας, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Γκάρο, Λεό, Κόντε”.



Source link