Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μεσολόγγι: Αφέθηκε ελεύθερος ξανά ο 51χρονος χασάπης

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι και τον 51χρονο χασάπη, ο οποίος αφέθηκε και πάλι ελεύθερος.

Μετά την πρώτη κατάθεση του ο 51χρονος συνελήφθη, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν περισσότερο κι έτσι του επιτράπηκε να αποχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να διαμείνει σε σπίτι φίλου του, επειδή το κλίμα στο χωριό, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του δεν είναι καθόλου φιλικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) στον εισαγγελέα, επειδή βρέθηκε στην κατοχή του –παράνομα– μαχαίρι.

Στη δικαστική αίθουσα φέρεται να ισχυρίστηκε πως χρησιμοποιούσε το μαχαίρι για επαγγελματικούς σκοπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου έχουν εστιάσει στο σημείο, όπου άφησε για τελευταία φορά στίγμα το κινητό του.

Αξιοσημείωτο είναι πως από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, αποκαλύφθηκε πως ο 51χρονος και ο Μπάμπης είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων.

Η έρευνα από τις κάμερες

Ο δράστης συνεχίζει να λέει, ότι άφησε τον Μπάμπη σε συγκεκριμένο σημείο, ώστε να βρεθεί με έναν φίλο του και μετά γύρισε στο σπίτι του, αλλά στα πλάνα που υπάρχουν από τις κάμερες της περιοχής διαψεύδονται τα λεγόμενά του.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι άφησε τον νεαρό περί τις 20:30 και επέστρεψε αμέσως στο σπίτι του, μία απόσταση περίπου 5 λεπτών, ενώ οι κάμερες τον έδειξαν να κινείται σε περιοχή κοντά στο σπίτι του στις 21:50.



Source link