Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Μας κακοποιούσε ο πατέρας μας» είπε ο ανήλικος δράστης

Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του 71χρονου από τον 16χρονο γιο του στα Καλύβια το βράδυ της Παρασκευής (22/12). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον δημοσιογράφο Γιάννη Καραχάλιο, εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Τσούχτρα των Νοτίων Προαστίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός, αφού διαπληκτίστηκε με τον 71χρονο πατέρα του, πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα.

Μάλιστα μιλώντας στους αστυνομικούς επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για το έγκλημα.

Σύμφωνα, δε, με όσα φέρεται να έχει πει υποστηρίξει ο δράστης, ο ίδιος, ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδελφός του 16χρονου και η 45χρονη μητέρα τους έμεναν αλλού (το ζευγάρι είχε χωρίσει), ενώ ο δράστης έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 16χρονος τσακωνόταν συχνά με τον 71χρονο πατέρα του.

Αυτή τη φορά, πάνω στον καβγά, και όπως φέρεται να είπε ο δράστης στη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε πολλά τραύματα στον πατέρα του, στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο 16χρονος παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

 

 



Source link