Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λάρισα: Εκδήλωση για τα 105 χρόνια του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Στην Λάρισα θα βρίσκεται η πρώην γενική γραμματέας και νυν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο πολιτικής – πολιτιστικής εκδήλωσης για τα 105 χρόνια του ΚΚΕ που διοργανώνουν οι οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου του κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. ενώ τα στελέχη των οργανώσεων του ΚΚΕ Λάρισας απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες.

Όπως ανέφεραν στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου ο γραμματέας της Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ κ. Αλ. Ζιούτας και η κ. Μ. Κωστούλα, μέλος της Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ, στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν τα διδάγματα από την δράση και τις επεξεργασίες του ΚΚΕ την περίοδο 1967 – 1974. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συναυλία – αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Βιολέτα Ίκαρη, Μάκης Σεβίλογλου, Πάνος Κράιας, Γιάννης Κοτσερίδης, Γιώργος Γάλλος, Δημήτρης Φωτίου.

Απαγγέλουν οι ηθοποιοί: Τάκης Βαμβακίδης, Βασίλης Καρμίρης, Βασιλική Δούφα.

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Χώτος, Θέμης Σαμαντζής, Γιάννης Κατσανούλης, Στέλιος Παπαδόντας, Δημήτρης Πατούλιας, Ηλίας Νικολαΐδης. Ενοχρήστρωση – Επιμέλεια: Θέμης Σαματζής.





Source link