Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Καταγγελία στην «Ζούγκλα»: «Θα βάλει τρεις ψευδομάρτυρες να πουν ότι εγώ πέρασα με κόκκινο»

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στα χέρια της «Ζούγκλας» από έναν πολίτη, ο οποίος κάνει δύο δουλειές για να συντηρηθεί, όμως έχει μπλέξει στα δίχτυα της γραφειοκρατείας, αλλά και του… κουκουλώματος της υπόθεσης του.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Δημοσθένης Ντελάκος στην «Ζούγκλα» ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γνωστός επιχειρηματίας, παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (5/12) ο κ. Δημοσθένης διέσχιζε την οδό Πριάμου στο Ίλιον, έχοντας πράσινο φανάρι, από την οδό Ιδομένεως παραβίασε το κόκκινο φανάρι ενα Πόρσε και τον έσυρε 30 μέτρα.

Οι ειδικοί υπολόγισαν πως ο οδηγός της Πόρσε έτρεχε από 8-100 χλμ, σε βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα έβρεχε.

«Ο πραγματογνώμονας έβγαλε ότι έτρεχε 80 ή 100 χιλιόμετρα, το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο γιατί έβρεχε. Στο σημείο του τρακαρίσματος Ιδομενέως και Πριάμου ήρθε περιπολικο της τροχαιας και ασθενοφόρο», είπε ο καταγγέλων και πρόσθεσε: «Εγώ τραυματίστηκα στο χέρι, γιατί έσπασε το τζάμι στο πόδι, αλλά χτύπησα και στο κεφάλι απο την λαμαρίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η τροχαία κατά διάρκεια του ελέγχου έκανε αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς. Μάλιστα, ο οδηγός της πορσε είπε στους αστυνομικούς ότι πονάει και ζαλίζεται και ζήτησε να μεταφερεί και ίδιος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Μπήκαμε μαζί στο ασθενοφόρο, όπου ο οδηγός της πορσε μύριζε αλκοόλ . Μετά απο λίγο ζήτησε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου να σταματήσει, γιατι ζαλίζεται και άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας. Δεν γνωρίζω αν η τροχαια είχε γράψει στη δικογραφία ότι ηταν πιωμένος, εφόσον του κάνανε αλκοτέστ και εάν καταγράφηκε ότι άνοιξε την πόρτα του ασθενοφόρου και την κοπανησε», συνέχισε.

Ο κ. Δημοσθένης χωρίς να χρονοτριβεί δυο μέρες μετά (7/12) πήγε σε δικηγόρο, και του είπε ότι ο οδηγός της πορσε ειναι φίλος του και δεν μπορεί να παει στη δίκη γιατι ειναι σαν να δικάζει τον εαυτό του και μάλιστα του είπε να κάνουν συμφωνία, δηλαδή να του δώσει 8 χιλιάδες ευρώ και να μην κάνει καμία ενέργεια.

«Πήγα σε ενα δικηγόρο στο γραφείο του για να αναλάβει την υπόθεση 7 Δεκέμβρη. Μετά απο μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος και μου είπε ότι ο οδηγός της Πόρσε ειναι φίλος του και δεν μπορεί να παει στη δίκη γιατι ειναι σαν να δικάζει τον εαυτό του και μου είπε να συμφωνήσουμε να μου δώσει 8 χιλιάδες ευρώ και να μην κάνω καμία ενέργεια», συμπλήρωσε.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός της τροχαίας δεν έχει πάρει υλικό απο κάμερα, όπου φαίνεται το τρακάρισμα, αλλα απο άλλες καμερες οι οποίες δεν δείχνουν τίποτα.

«Ο αστυνομικός της τροχαίας δεν έχει πάρει υλικό απο κάμερα, οπου δείχνει το τρακάρισμα αλλα απο άλλες καμερες, οι οποίες δεν δείχνουν τίποτα και του το έχω τονίσει αυτο. Έχω πάει 3 φορές στην τροχαία Περιστερίου και τους παρακαλάω να πάνε να πάρουν το υλικό από ένα μαγαζί που δείχνει το φανάρι.

Απο τις 6 Δεκεμβρίου η τροχαια δεν έχει πάρει ακόμα το βίντεο απο την κάμερα και σήμερα έστειλα με τον δικηγόρο μου email, ώστε να γίνουν οι ενέργειες, προκειμένου να πάρω το υλικό της σύγκρουσης. Το σημαντικό ειναι ότι η μνήμη της κάμερας του μαγαζιού κρατάει 1 μήνα, δηλαδή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024, δεν θα υπάρχει υλικό, απο την σύγκρουση γιατι σβήνεται αυτόματα», ανέφερε ο καταγγελών.

Μάλιστα, ο κ. Δημοσθένης είπε πως κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο οδηγός της Πόρσε είναι γνωστός επιχειρηματίας και έχει κατάστημα με ορθοπεδικά.

«Κάνω δύο δουλειές το πρωί οδηγός στον Σκλαβενίτη και το βράδυ σε σουβλάκια διανομέας, εκείνος έχει μαγαζί με ορθοπεδικά απο ότι με ενημέρωσε ο δικηγόρος του, ο οποιος μου είπε ότι ο πελάτης του θα βάλει 3 ψευδομάρτυρες να πουν, ότι πέρασα εγώ με κόκκινο και ότι έχει άκρες ειναι ισχυρός για αυτό πρόσεχε μου είπε. Με απείλησε δηλαδή με αυτόν τον τροπο», τόνισε.



Source link