Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Karma Automotive ανακοίνωσε τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η Karma Automotive αποκάλυψε τα σχέδια της για την κυκλοφορία τριών νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το όνομα Kaveya, το νέο μοντέλο της Karma θα ξεπερνάει τα 290 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ θα αποδίδει 1.180 ίππους και 1.700 Νm ροπής από μια μπαταρία 120 kWh. Η Karma θα προσφέρει δύο επίπεδα εξοπλισμού, όπου κορυφαίο το επίπεδο περιλαμβάνει τετρακίνηση.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει στόχο την αυτονομία των 400 χιλιομέτρων και το γεγονός οτι θα είναι σε θέση να φορτίσει από 10% έως 80% σε 45 λεπτά. Η Karma υποστηρίζει ότι θα ζυγίζει 2.404 κιλά και αναμένεται να ανοίξουν οι παραγγελίες προς το τέλος του 2026. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν τόσο καιρό, θα κυκλοφορήσει ένα αρχικό μοντέλο νωρίτερα, το 2025, με τις βασικές διαφορές να είναι πισωκίνητο και με χαμηλότερη ισχύς περίπου στους 536 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάζι με τοKaveya θα υπάρξουν άλλα δύο μοντέλα που ονομάζονται Revero και Gyesera. Το Revero είναι ουσιαστικά μια επανακυκλοφορία του υβριδικού ηλεκτρικού GT, αρχικά γνωστού ως Fisker Karma. Η απόφαση να το επαναφέρει στη γκάμα προήλθε λόγω συνεχούς ζήτησης, όπως αναφέρει η Karma. Το Gyesera, από την άλλη, είναι ολοκαίνουργιο και θα είναι ένα ηλεκτρικό σεντάν

 



Source link